Sport

Everton

Koeman: Ulaskom Vlašića počeli smo igrati nogomet

Koeman: Ulaskom Vlašića počeli smo igrati nogomet
Twitter / @Everton

Everton je sinoć u Europskoj ligi remizirao protiv Apollona 2:2, a mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić zabio je svoj prvijenac u dresu Evertona

Everton je na loš način započeo novu europsku sezonu, nakon poraza od 3:0 u gostima kod Atalante engleski velikan uzeo je tek bod na domaćem terenu protiv Apollona. Nakon dva odigrana kola Everton se nalazi na posljednjem mjestu skupine E iza Apollona, Lyona i Atalante.

Nakon sinoćnje utakmice trener Evertona Ronald Koeman bio je vidno razočaran pokazanom igrom svoje momčadi, a kao jedinu svijetlu točku istaknuo je našeg Nikolu Vlašića koji je ušao u igru početkom drugog poluvremena, da bi u 66. postigao svoj prvi pogodak u dresu Evertona.

''Igrači nisu bili na onoj razini koja se od njih očekuje. Pozitivna strana su neke individualne predstave poput Vlašićeve, iako mu je tek 19 godina, donio je energiju, njegovim ulaskom počeli smo napokon igrati nogomet. Za razliku od ostalih nije tražio samo sigurnu opciju.''

Nije samo Koeman oduševljen predstavom bivšeg igrača Hajduka. Navijači Evertona na društvenim mrežama istaknuli su Vlašića kao najboljeg igrača sinoćnje utakmice, te se slažu kako bi Vlašić trebao biti član početne postave.


Reci što misliš!