Sport

kratko obraćanje

Cvitanović se obratio novinarima nakon jučerašnjeg fizičkog napada

Cvitanović se obratio novinarima nakon jučerašnjeg fizičkog napada
Sanjin Strukić/PIXSELL

Ja želim biti samo nogometni trener i baviti se svojim poslom, a ako netko želi neka slobodno i bez riječi puca u mene. Više neću reći niti riječi o ovome slučaju i ne želim odgovarati na pitanja, rekao je trener nogometaša Dinama Mario Cvitanović na konferenciji za medije

Na konferenciji za medije koja je bila posvećena napadu na njega Cvitanović se zahvalio svim prijateljima i kolegama trenerima koji su mu svi dali podršku, kao i igračima s kojima je danas htio odraditi taktički trening pred prvenstvenu utakmicu u Puli, ali to nije mogao pa će taj trening odraditi sutra.

Član Uprave GNK Dinama Krešimir Antolić, koji je u svojoj karijeri radio i u policiji, kazao je kako iz prve ruke zna da je Policijska uprava zagrebačka najbolja u državi i da ukoliko želi ovaj slučaj može vrlo brzo riješiti.

"Ja se bojim da netko iz sustava ne želi riješiti ovaj slučaj, kao što su ostali neriješeni i brojni ostali slučajevi od napada na Zdravka Mamića i neprimjereni povici na poljudskom stadionu. Naravno da napad na našeg trenera ne možemo gledati izvan konteksta opće histerije koja je nastala oko Dinama u kojoj je 'normalno' da jedna udruga najavi niz akcija protiv Dinama, grad bude preplavljen plakatima s prekriženom glavom i da nitko ne reagira. Znači li to da svih 289 zaposlenika u Dinamu moraju strahovati kad sutra dođu na posao", izjavio je Antolić i dodao:

"Činjenica je da su dva idiota zamaskirana podmuklo i kukavički iz zasjede napali Marija Cvitanovića i o tome više ne želim ništa reći, a policija taj slučaj može lako riješiti."


Reci što misliš!