Sport

Nogometni mercato

Manchester United si više ne može priuštiti Perišića?

Manchester United si više ne može priuštiti Perišića?
Twitter / @inter

United je ovog ljeta potrošio već 164 milijuna eura i upitno je mogu li potrošiti više od 200, tako da bi Perišić ipak mogao ostati u Italiji

Unatoč interesu Manchester Uniteda, Inter će se uskoro sastati s agentom Ivana Perišića, Falijem Ramadanijem, kako bi dogovorili detalje oko novog ugovora, tvrdi Tuttosport,a prenosi Goal. Ramadani je jučer stigao u Milan i vjeruje se kako će od uprave kluba tražiti da njegov klijent zarađuje šest milijuna eura godišnje, na što oni nisu spremni. 

No, Inter vjeruje kako će Perišića zadovoljiti povećanje plaće s 2.5 milijuna eura na najmanje 4, pa bi postao drugi najplaćeniji nogometaš kluba, odmah iza kapetana Maura Icardija. 

O novom ugovoru se govori pošto se čini kako United nije spreman za Perišića dati 55 milijuna eura koliko Inter traži od njih te je najviše ponudio 50. United je ovog ljeta potrošio već 164 milijuna eura i upitno je mogu li potrošiti više od 200, tako da bi Perišić ipak mogao ovoga ljeta ostati u Italiji ako se postigne dogovor oko novog ugovora. 


Reci što misliš!