Sport

Nogometni mercato

Drinkwater kao zamjena za Matića?

Drinkwater kao zamjena za Matića?

Veznjak Leicestera prvi je "pick" Antonija Contea za rješenje u sredini terena

Nemanja Matić jučer je napustio Chelsea i potpisao za Manchester United što znači da su Plavci u veznom redu imaju prostora za dovođenje centralnog veznjaka koji bi predstavljao ozbiljniju konkurenciju N’Golou Kanteu i Tiemoueu Bakayoku.

Usprkos dovođenju potonjeg iz Monaca, trener londonskog kluba Antonio Conte želi još jednog centralnog veznjaka, a prema informacijama Sky Sportsa koje prenosi Sportarena, prvi kandidat za ovu poziciju je 27-godišnji veznjak Lisica Danny Drinkwater.

Reprezentativac Engleske jedan je od najboljih nogometaša Leicester u posljednje dvije sezone, a posebno je izvanredan bio pretprošle sezone kada je predvodio momčad s King Powera do povijesnog naslova prvaka Engleske.

Kao nogometaš stasao je u omladinskom pogonu Manchester Uniteda i izrastao u jednog od bolji engleskih veznjaka. Problem je samo što Leicester nikako nije raspoložen za njegovu prodaju, a nedavno je i produžio ugovor s Lisicama do 2021. godine.

Pokraj Dannyja Drinkwatera, potencijalne mete Plavaca za poziciju centralnog veznjaka su i Ross Barkley (Everton) i Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal).


Reci što misliš!