Sport

Tenis

Konjuh: Sretna sam, mislim da igram najbolji tenis dosad

Konjuh: Sretna sam, mislim da igram najbolji tenis dosad
AP Images

Ana Konjuh postala je prvi hrvatski predstavnik u povijesti s ulaskom u drugi tjedan Grand Slam turnira u sve tri konkurencije. Sljedećeg će tjedna u Wimbledonu nastupiti u osmini finala pojedinačno, ženski par i mješoviti par

Danas je najprije osigurala nastup u osmini finala u konkurenciji ženskih parova s Brazilkom Beatriz Haddad Maiom, a zatim i u mješovitim parovima s Nikolom Mektićem.

"Nisam to očekivala. Došla sam iz zabave igrati parove i miks. Jednostavno, krenuli smo kolo za kolo i došli u drugi tjedan svega. Stvarno sam sretna, mislim da igram najbolji tenis dosad", rekla je Konjuh za HRT. 

O prvoj suradnji s Mektićem govori u superlativima: "Super se slažemo, dobro smo se uklopili". 

Nedjelja je slobodan dan na Wimbledonu, a u ponedjeljak će Konjuh igrati u osmini finala pojedinačne konkurencije protiv Venus Williams. 

"Kao prvo odmorit ću se od svega i rano leći. Sutra malo trenirati, odmoriti i pripremati za ponedjeljak. Nismo još ništa pričali o Venus, bila sam fokusirana na današnje mečeve. Vjerojatno ćemo večeras početi s pripremom, a sutra na treningu poboljšati igru", najavila je Konjuh. 


Reci što misliš!