Sport

Košarka

Neven Spahija sve dogovorio s izraelskim gigantom

Neven Spahija sve dogovorio s izraelskim gigantom

Maccabi ne može bez hrvatskog štiha. Nikola Vujčić i dalje je team manager kluba u kojem je prošle sezone na klupi jedno vrijeme bio Žan Tabak. Iza izraelskog kluba je još jedna loša sezona, a na stazu povratka u slavne dane vodit će ih još jedan hrvatski stručnjak, Neven Spahija

O dolasku Spahije u Tel Aviv pisalo se još prije 10-ak dana kada je ugledni košarkaški novinar David Pick objavio kako je Spahija druga opcija za klupu ovog kluba, odmah iza Davida Blatta. No, Blatt je odbio Maccabi, a Pick je danas objavio, a Germanijak prenio, kako su se Spahija i klub sve dogovorili te će potpisati ugovor na tri sezone.

Spahija je posljednje tri sezone bio pomoćnik Mikeu Budenholzeru u Atlanta Hawksima, a prije toga je imao uspješnu europsku karijeru u kojoj je bio prvak Hrvatske, Slovenije, Litve, Izraela, Španjolske, Turske te osvajač Baltičke lige. U Maccabiju se nadaju da će nastaviti svoj niz s obzirom na to da su posljednje tri sezone ostali bez domaćeg naslova. Poznato je i da će Spahijin pomoćnik biti legendarni igrač Maccabija Tal Burstein.


Reci što misliš!