Sport

Kome vjerovati?

Menadžer otkrio drugu stranu priče: Donnarumma je u Milanu bio mobingiran

Menadžer otkrio drugu stranu priče: Donnarumma je u Milanu bio mobingiran
acmilan.com

Menadžer Mino Raiola, kojeg većina okrivljuje što je Gianluigi Donnarumma odbio novi ugovor s Milanom, te postao najomraženija osoba, u Monte Carlu je sazvao konferenciju za medije, te objasnio drugu stranu priče

"Gigio je ispočetka htio potpisati novi ugovor, ali potom su nam prijetili, prisiljavali nas. Donnarumma je osjetio da nema podršku kluba, zaštitu. Pa Milan ga je mobingirao", kazao je Raiola, a prenio Goal.

"Rekao mi je da nije spreman potpisati nakon što je vidio kako se Milan ponaša, čak i što mu se događa s obitelji."

On je upro prstom u sportskog direktora Mirabellija:

"Ne dopada mi se što radi, ne prihvaćam njegovo ponašanje, neću mu to dopustiti."

Raiola tvrdi da nema dogovora ni s jednim drugim klubom:

"Nisam razgovarao ni s jednim velikim klubom, niti postigao dogovor, niti ćemo to učiniti tako brzo. Ali u svakom slučaju, ja preuzimam 100 posto odgovornost za ovu odluku. Koja je najbolja za njega, s obzirom na stav kakav je držao klub."

"Real? Da bih došao u Madrid, ne treba mi Galliani, pa oni ga žele tako dugo, još otkako je iamo 16 godina."

"Ni u jednom trenutku problem nije bio novac, nego je pomanjkanje podrške kluba dovelo do nekih neugodnih situacija, poput transparenta navijača u kampu kluba, koji nitko nije uklonio. Pa čelnici koji su prijetili da neće igrati i da će mu zaustaviti karijeru ukoliko ne potpiše! To je mobing!"

"Nismo ni razgovarali o novcu jer nismo došli do toga."

Potom je pokušao zaštititi Donnarummu od bijesa navijača:

"Ja preuzimam krivnju! A Gigio i njegova obitelj dobivali su čak i prijetnje smrću! Trebao sam to zaustaviti istoga časa..."

Što dalje?

"Kad dođu ponude obavijestit ću Milan, ne vidim način kako može ostati u klubu. Donnarumma je tužan, ali ta je priča morala završiti."


Reci što misliš!