Sport

Nogometni mercato

Diego Costa: Volio bih se vratiti u Atletico

Diego Costa: Volio bih se vratiti u Atletico
chelseafc.com

Diego Costa već je odavno na izlaznim vratima Chelseaja, a trener Antonio Conte rekao mu je kako na njega više ne računa

Španjolski reprezentativac je nakon utakmice protiv Makedonije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo izjavio kako bi volio ponovno potpisati za Atletico Madrid, a zatim otići negdje na posudbu jer momčad s Vicente Calderona zbog Fifine kazne do siječnja 2018. godine ne smije registrirati nove igrače.

Prema vijestima koje dolazi iz Chelseaja u posljednje vrijeme, Diego Costa je već bivši igrač aktualnog prvaka Engleske. Još prošli tjedan Španjolac je izjavio kako Antonio Conte više ne računa na njega, što mu je javio preko SMS poruke.

Svjestan kako je na izlaznim vratima kluba ponovno je podigao vjerojatnost da potpiše za Atletico Madrid, a zatim ode na posudbu dok klubu ne istekne kazna zabrane ulaznih transfera u siječnju 2018. godine. Španjolski klub ne može registrirati nove igrače.

Nakon pobjede protiv Makedonije u kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Costa je rekao kako Fifina zabrana nije isključila njegov povratak u Atletico.

"Ako potpišem za Atletico ne znači da neću igrati jer mogu otići na posudbu. Chelsea mora odlučiti o mojoj budućnosti, imam još dvije godine ugovora. Moram čekati što će mi reći jer ako me žele prodati sam ću odlučiti koja je najbolja opcija za mene. Volio bih igrati za Atletico, kazao je Costa za španjolski radio Onda Cero.

Podsjetimo, Conte i Costa su u vrlo zategnutim odnosima još od siječnja ove godine kada je španjolski nogometaš bio vrlo blizu prelaska u kineski Tianjin, čime je mogao postati najplaćeniji nogometaš današnjice.

Pred nama je dugačak ljetni prijelazni rok, a kakva će biti Costina nogometna sudbina, preostaje nam saznati.


Reci što misliš!