Sport

Roland Garros

Roland Garros: Ana Konjuh zaustavljena i u konkurenciji ženskih parova

Roland Garros: Ana Konjuh zaustavljena i u konkurenciji ženskih parova

Nakon jučerašnjeg poraza u singlu, Ana Konjuh upisala je poraz i u konkurenciji ženskih parova gdje su šeste nositeljice ipak bile prejake

Ana Konjuh i Magda Linette treći dan zaredom vodile su veliku bitku. Prije dva dana u konkurenciji parova gotovo tri sata borile su se za prolaz u drugo kolo, zatim ih je ždrijeb spojio i u singlu gdje je Poljakinja bila bolja, a onda su danas zaigrale ponovno u paru.

Ovaj put nisu bile uspješne, na drugoj strani mreže bile su šestopostavljene Čehinje Lucie Hradecka i Katerina Siniakova koje su opravdale status favoritkinja.

Prvi set bio je vrlo brz, Čehinje su ga uzele bez izgubljenog gema za manje od 20 minuta i nazirala se katastrofa za hrvatski-poljsku kombinaciju.

Međutim u drugom setu situacija se promijenila, Konjuh i Linette vratile su se iako su ponovno bile u zaostatku te od 4:2 napravile preokret na 6:4.

Prva dva servis gema u trećem setu uspjele su uzeti, ali poslije toga dosta su pale i Hradecka i Siniakova s četiri gema u nizu odlaze do pobjede.

Protivnice u trećem kolu tek će saznati, a mogu igrati protiv Liang i Wang ili Chan i Krejčikove.

Roland Garros, drugo kolo:

Lucie Hradecka/Katerina Siniakova (Češka/Češka, 7) - Ana Konjuh/Magda Linette (Hrvatska/Poljska) 6:0, 4:6, 6:2


Reci što misliš!