Sport

Nogometni mercato

Kolašinac prelazi u Arsenal bez odštete

Kolašinac prelazi u Arsenal bez odštete
schalke04.de

Više nema dileme, Sead Kolašinac potpisao je petogodišnji ugovor s Arsenalom i postao jedan od najplaćenijih nogometaša ovoga kluba

Po mnogima najbolji lijevi bek u Bundesligi ove sezone, karijeru od ljeta nastavlja u Londonu, a 'Topnici' su ga besplatno doveli, s obzirom na to da reprezentativcu Bosne i Hercegovine uskoro istječe ugovor sa Schalkeom, piše Germanijak.

Informaciju o transferu Kolašinca sinoć je na Twitteru prenio njemački novinar Rafael Wiesweg, koji je dobro upućen u zbivanja u Schalkeu. Tvrdi da mu je iz više izvora iz Gelsenkirchena potvrđena informacija o petogodišnjem ugovoru, kao i odlična tjedna plaća od čak 141.000 eura.

Ukupno će Kolašinac godišnje zarađivati oko 7.000.000 eura, što je znatno više od onoga što mu je tijekom proljeća ponudio Schalke za produženje ugovora, nešto manje od 5.000.000 eura.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine odbio je i konkretne ponude Evertona i Milana, koji su ga željeli, a Schalke ga tijekom siječnja nije pristao pustiti u Chelsea i Juventus, koji su nudili po 5.000.000 eura.

Ovime će Sead Kolašinac postati treći najplaćeniji nogometaš Arsenala, iza Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza. 


Reci što misliš!