Sport

Ukrajinska nogometna liga

Darijo Srna produžio vjernost Šahtaru!

Darijo Srna produžio vjernost Šahtaru!

Bit ću profesionalac i sam sebi jednom priznati 'Dario više nisi za Šahtar'. Neću igrati kako bih rušio nove rekorde, a ne bih si oprostio odlazak

Darijo Srna danas je, na svoj 35. rođendan, potpisao novi ugovor sa Šahtarom. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije tako je produljio vjernost voljenom klubu u kojem će sada nastupati do ljeta 2018. godine. Darijo Srna u Šahtar je stigao još 2003. godine, te postao rekorder u brojnim kategorijama. U dresu ukrajinskog viceprvaka skupio je 524 nastupa, postigao 49 golova, dok je ove sezone u 32 utakmice zabio jedan gol. Darijo Srna u dresu Šahtara osvojio je čak 22 trofeja.

"Jako sam sretan, želim karijeru završiti u Šahtaru. Kada mi je predsjednik ponudio novi ugovor, zahvalio sam mu se na povjerenju i odmah pristao. Ma pristao bi na bilo kakve uvjete. Vjerojatno znate onu priču o interesu Barcelone, ali moje srce je ovdje. Sretan sam u Šahtaru", rekao je za službenu stranicu Šahtara Darijo Srna, pa nastavio:

"U Šahtaru sam već 14 godina i tu se ne osjećam kao dio kluba, već članom ove obitelji.  Brzo sam donio svoju odluku, ali osjećam veliku odgovornost prema predsjedniku, klubu i navijačima. I dalje ću u svakom trenutku davati svoj maksimum."

Opširnije na Goal.com


Reci što misliš!