Sport

Nogometni mercato

Karembeu: Real bi trebao dovesti Mbappea

Karembeu: Real bi trebao dovesti Mbappea
asmonaco.com

Umirovljeni francuski nogometaš i bivši igrač Real Madrida, Christian Karembeu, vjeruje da kraljevskom klubu prioritet mora biti dovođenje mladog talenta Monaca, Kyliana Mbappea

"Gdin. Perez nikada ne razočara s pojačanjima. Uvijek dovede velike igrače. Doveo je osvajače Zlatne lopte - Kaku, Cannavara, Ronalda, Zidanea, Figa. Možda može to napraviti i s Messijem, nikad se ne zna!

"Ali sljedeće pojačanje bi trebao biti Mbappe. Mlad je i može postati samo bolji. Mbappe bi mogao biti taj, ali sve ovisi o izborima," naglašava Francuz koji vjeruje da će sljedeći predsjednički izbori u Real Madridu biti ključni kada se govori o potencijalnim transferima. 

S druge strane potpredsjednik Monaca, Vadim Vasilyev, nema namjeru prodati niti jednog ključnog igrača ovog ljetnog prijelaznog roka. Osim Mbappea, mogli bi biti prodani Radamel Falcao, Tomas Lemar i Bernardo Silva, ali Vasilyev ih ipak želi zadržati.

"Thomas, Kylian pa čak i Bernardo ne žele otići. Sve ćemo napraviti kako bi ih zadržali i mogu vam sa sigurnošću reći kako će se Monaco i sljedeće godine natjecati za najbolja odličja.

"Falcao? Naša je želja da on također ostane. Nismo još uvijek razgovarali o produljenju ugovora ali sada nije ni vrijeme za to," zaključio je Vasilyev. 

Goal.com/eZd


Reci što misliš!