Sport

Nogomet, Liga prvaka

Dybala: O ovome sam maštao kao dijete

Dybala: O ovome sam maštao kao dijete
juventus.com

Juventus je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici lige prvaka s 3:0 srušio Barcelonu, a junak pobjede s dva je pogotka bio Paulo Dybala

"Jako sam sretan, kao dijete sam maštao o ovakvim trenucima i sada sam to uspio. Puni smo samopouzdanja, moramo ići dalje i ostvariti svoje ciljeve. Znamo da nam treba pozitivan rezultat i u uzvratu, moramo sačuvati svoju mrežu. Svi smo vidjeli kako je teško tamo igrati," rekao je nakon utakmice Paulo Dybala.

"Odigrali smo tehnički dobro i u napadu i u obrani. U Barceloni ćemo tražiti pogodak. Ja sam sanjar, ali i realist. Juventus respektira Europu, ali još je važnije da je respektiran u Europi. To je moj najveći uspjeh u tri godine u klubu," rekao je nakon utakmice Massimiliano Allegri i dodao:

"Zaslužujemo pohvale, svi su pomogli u obrani, uzimali lopte, presijecali dodavanja, u protivnom bi bili u problemima da je lopta došla do Messija, Inieste i Suareza. Bili smo oštri, imali smo dobar protok lopte, ali mogli smo neke stvari napraviti i bolje. Dybala je pokazao svoju kvalitetu, ali svi su bili odlični."


Reci što misliš!