Sport

Nogometni mercato

Turan ne želi u raspadajući Arsenal, Barca Realovcu nudi 20 milijuna eura

Turan ne želi u raspadajući Arsenal, Barca Realovcu nudi 20 milijuna eura

Isco u veznom redu Real Madrida ima vrlo malu minutažu i njegovo nezadovoljstvom statusom u klubu je sve veće. Ugovor mu ističe idućeg ljeta te se u Madridu boje da bi mogao otići bez odštete ako ga ne prodaju ovog ljeta

Interes je pokazalo već nekoliko momčadi, a jedna od njih je i Barcelona koja je i prva napravila konkretniji korak u njegovom dovođenju. Naime, Katalonci su mu ponudili 20 milijuna eura ako idućeg ljeta potpiše za  njih, javlja Rac 1 Radio.

Isco je navijač Barcelone od malih nogu, a čak je svog psa nazvao prema Leu Messiju, tako da je interes za ovaj transfer obostran.

S druge strane i u Barceloni ima nekih nezadovoljnih igrača, a prvenstveno se tu misli na turskog reprezentativca Ardu Turana. Prvi klub koji je izrazio zanimanje za njegovim uslugama je  Arsenal koji već neko vrijeme igra ispod razine koja se od njega očekuje, a to iz kluba polako iz kluba udaljava zvijezde poput Alexisa Sancheza i Mesuta Özila. 

Kako navodi The Times, za Turana se spreman ponuda od 29 milijuna eura, a turski nogometaš označen je kao prva meta prijelaznog roka.

Turan je u Barcelonu stigao 2015. godine, a odlaskom Luisa Enriquea rastu i njegove šanse da napusti Cam Nou. Vjeruje se kako će u Barci pristati pustiti ga za manje novca nego koliko ih je koštao (ukupno 50 milijuna eura).

No Turan je nedavno dao izjavu koja je potpuno suprotna ovim nagađanjima:

"Osim Kine, postoji još nekoliko nagađanja gdje ću nastaviti karijeru, ali ja sam jako sretan u Barceloni i ostat ću tu dok mi ne istekne ugovor."

Nahvalio je Turan i neke mlade igrače turske reprezentacije:

"Polažem velike nade u Emrea Mora, ima potencijala da postane velika zvijezda. Mislim da će biti bolji od svih nas. Emrea Colka znam od malih nogu. Znao sam da može igrati u Europi i dokazati se kada mu se pruži prilika."

Goal.com/eZd


Reci što misliš!