Sport

Nogomet, Kup Kralja

Suarez o suđenju: Bijesan sam, sudac je želio to isključenje

Suarez o suđenju: Bijesan sam, sudac je želio to isključenje
Twitter / @FCBarcelona

Barcelona i Atletico Madrid su u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja na Camp Nou odigrali 1:1. Barcelona je završila utakmicu s devetoricom igrača nakon što su isključeni Sergi Roberto i Luis Suarez, a kod Atletica je crveni karton zaradio Yannick Carrasco. Katalonci su izborili finale zahvaljujući pogotkom više u prvoj utakmici

Suarezovo isključenje znači da će Barca u finalu zaigrati bez jedne od najvećih zvijezda, ali Luis Enrique nije siguran da će se klub žaliti.

"Slažem se sa žalbama, ali pogledajte kako su naše žalbe prolazile u prošlosti...," rekao je nakon utakmice Enrique pa je nastavio:

"Finale je tek u svibnju i imam dovoljno vremena da razmislim tko će zamijeniti Suareza."

"Frustrira me kada moji igrači propuste finale, ali na kraju dana je to normalna situacija koja se može dogoditi u nogometu. Sudac je osjećao da su i Suarez i Roberto zaslužili po dva žuta kartona."

"Planirao sam izvesti Roberta jer je već imao karton. Napravio je tri prekršaja i dobio dva kartona. Osjetili smo da bi mogao dobiti i drugi karton, ali nismo reagirali dovoljno brzo."

Atletico je mogao do pobjede jer je Kevin Gameiro promašio penal, a Antoineu Griezmannu nije priznat čisti pogodak. Svjestan je toga i Barcin trener.

"U 90 minuta nismo zaslužili ovaj rezultat, ali smo zaslužili finale Kupa kralja zbog zasluga tijekom čitavog natjecanja," zaključio je Enrique.

A Suarez, koji je drugi žuti karton zaradio u 90. minuti, samo tri minute nakon prvoga, smatra da je isključen nepravedno.

"Smijao sam se kod isključenja, vidjelo se da će se to dogoditi. To je bilo ono što je sudac želio. Bijesan sam. To čak nije bio ni prekršaj. Sudac mi, kao ni inače, nije dao nikakvo objašnjenje," rekao je Urugvajac.


Reci što misliš!