Sport

Košarka, ULEB Eurokup

Cedevita se oprašta od Eurokupa

Cedevita se oprašta od Eurokupa

Košarkaši Cedevite utakmicom protiv Unicaje opraštaju se od Eurokupa. Susret 6. kola skupine H na rasporedu je sutra u 19 sati u Domu sportova

S obzirom da su plasman u četvrtfinale već osigurali Valencia i Unicaja ovo će za hrvatskog prvaka biti utakmica bez pritiska.

"Nažalost, nismo uspjeli doći do toga da zadnja utakmica nešto odlučuje. Međutim, to je jedan respektabilan protivnik i jedna od najboljih španjolskih momčadi. Stvarno će biti zadovoljstvo igrati protiv Unicaje i vidjeti gdje smo u odnosu na prvu utakmicu u Malagi koju smo igrali protiv njih", rekao je trener Cedevite Veljko Mršić i dodao kako je njegova momčad na trenutke pokazala da se može nositi s najboljima.

"Mi smo pokazali protiv svih da imamo neke dijelove u igri kada stojimo i igramo dobro. Međutim, isto tako je činjenica da imamo i dosta crnih rupa i na tome moramo poraditi. Kada završi Eurokup i Kup Krešimira Ćosića imat ćemo malo više vremena pa ćemo moći nešto više trenirati i pokušati to podići na malo viši nivo. Iako je utakmica bez rezultatskog značaja, motiva uvijek ima", poručuje Karlo Žganec.

"To je utakmica koja nema natjecateljskog značaja, no igramo protiv jedne jako iskusne momčadi i momčadi koja je dugi niz godina u Europi imala svoj status. Sigurno da smo željni da se dokažemo protiv takvih ekipa i probat ćemo dobiti utakmicu."


Reci što misliš!