Sport

Skijanje

Kostelić 12. nakon spusta u superkombinaciji

Kostelić 12. nakon spusta u superkombinaciji

Natko Zrnčić-Dim nakon spusta odličan petnaesti

U švicarskom Wengenu u tijeku je super kombinacija Svjetskog kupa za skijaše. Hrvatski predstavnici su u spustu ostvarili odlične rezultate.

Ivica Kostelić stvorio je sjajnu podlogu za slalom koji je na rasporedu u 13.30 sati. Naime, Kostelić je zauzeo dvanaesto mjesto u spustu s tim da mu niti jedan klasični slalomaš ne nalazi u velikoj prednosti nad njim.

Odlično vrijeme je ostvario i Natko Zrnčić-Dim. Nalazi se na 13. mjestu, a podsjetimo kako je u jedinoj ovosezonskoj super kombinaciji, voženoj u Beaver Creeku, bio plasiran upravo na tom mjestu.

Uvjerljivo najbolji nakon spusta je Dider Cuche koji ima skoro sekundu i pol prednosti pred drugim Francuzom Theauxom, no Cuche nikada nije imao sklonosti spram slaloma, pa se mora očekivati njegov loš rezultat u drugom dijelu super kombinacije.

Od konkurenata Ivici Kosteliću za sam vrh odličan rezultat je ostvario Rainer Schönfelder (ima 32 stotinke bolje vrijeme od Kostelića), dok su slično vrijeme kao i Kostelić ostvarili Daniel Albrecht i Benjamin Raich.

Rezultati, super kombinacija (nakon spusta):

1. Didier Cuche (Švi) 1:33.72

2. Marco Buechel (Lih) +0.69

3. Adrien Theaux (Fra) +1.37

4. Bode Miller (SAD) +1.41

5. Werner Heel (Ita) +1.46

...

7. Rainer Schönfelder (Aut) +1.58

8. Daniel Albrecht (Švi) +1.63

...

12. Ivica Kostelić (Hrv) +1.86

...

14. Benjamin Raich (Aut) +1.99

15. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +2.12


Reci što misliš!