Sport

Nogomet, mercato

Napoli novi klub koji se zanima za Petrića

Napoli novi klub koji se zanima za Petrića

Uz ime Mladena Petrića spominje se Napoli, koji je ove sezone nakon dugo vremena odigrao sezonu u Seriji A

Tuttomercato je u ponedjeljak objavio kako Mladen Petrić, hrvatski reprezentativac i član dortmnudske Borussije, nije samo želja torinskog Juventusa.

Uz ime Mladena Petrića spominje se Napoli, koji je ove sezone nakon dugo vremena odigrao sezonu u Seriji A. Trenutačno su na devetom mjestu i odavno su već ispunili glavnu želju za ovu sezonu - opstanak.

No, tijekom sezone se moglo lako naslutiti kako daleko veće ciljeve ima njihov predsjednik Aurelio de Laurentiis. Iz Napulja su redom odaslane poruke u svrhu podizanja nogometnog kluba na još čvršće noge. Cijela regija je tako bila spremna skupljati novce za mega transfer u kojem bi doveli Lea Messija.

Ta ideja vjerojatno će ostati samo pusta želja, no daleko je realnije da se realizira veliki dio onog što je najavio De Laurentiis. Htio je popuniti klub sa što većim brojem Napolitanaca, pa tako razgovaraju u svrhu povratka Fabia Cannavara, te dovođenju sjajna dva mlada napadača rodom iz Napulja - Marca Borriella iz Genoe, te Fabija Quagliarelle iz Udinesea.

Za Mladena Petrića se govori kao o sjajnom napadaču čija se cijena na europskom tržištu trenutačno vrti oko 12 milijuna eura. No, Tuttomercato u kontekstu Petrića ispred Napolija stavlja Juventus koji je prije tridesetak dana prvi put objavio kako želi hrvatskog reprezentativca.

Reci što misliš!