Sport

Košarka

Vujčić: Ne znam ostajem li u Maccabiju

Vujčić: Ne znam ostajem li u Maccabiju

Nikola Vujčić, hrvatski centar Maccabija, priznao je da je njegov klub u finalu Eurolige u Madridu izgubio od bolje momčadi, moskovskog CSKA.

Vujčićeva igra na završnom turniru Eurolige u Madridu nije bila na razini igara kakve je bivši hrvatski reprezentativac pružao na prethodnim turnirima Final Foura na kojima je igrao. U porazu Maccabija od CSKA 91-77, Vujčić je odigrao 18 minuta i postigao 2 poena, uz 5 skokova, jednu asistenciju i dvije izgubljene lopte. Samo jednom je šutirao na koš i pogodio za dva poena...

- Znao sam da me čeka teška fizička borba pod koševima. Ovoga puta su igrači CSKA bili bolji. Tužan sam zbog poraza, ali i ponosan na moje suigrače. Mnoge stvari u finalu nisu se odvijale kako smo htjeli, pogotovo u drugom poluvremenu. Pružili smo svoj maksimum, no, oni su pogodili neke važne šuteve, mi nismo, i tu je bila razlika. Izgubili smo od velike momčadi. Inače, ne znam da li je ovo bila moja zadnja Euroliga s Maccabijem. Još ćemo vidjeti – izjavio je Vujčić za službenu stranicu Eurolige.

Reci što misliš!