Sport

Nogomet

I Eriksson priznao da napušta Manchester

I Eriksson priznao da napušta Manchester

U ovome je trenutku praktički javna tajna da će sadašnji menadžer Manchester Cityja karijeru na ljeto nastaviti u Benfici

Menadžer Manchester Cityja, Sven-Göran Eriksson, napokon je i sam potvrdio medijske špekulacije o svojem skorašnjem odlasku iz Engleske.

Nedjeljna utakmica u gostima kod Middlesbrougha u posljednjem prvenstvenom kolu po svemu će sudeći biti zadnja Erikssonova na kljupi Manchester Cityha.

- Naravno da je to moguće. Nikome iz nogometnoga svijeta gto više nije tajna. Ali, vidjet ćemo, ništa još nije konačno. Odigrajmo još ovu posljednju utakmicu i strpimo se malo - kaže Eriksson.

S obzirom na to da je UEFA potvrdila da bi Engleska, shodno pravilu fair-playa, mogla dobiti još jednoga predstavnika u eurokupovima sljedeće sezone, Erikssonov bi mandat time mogao izgledati još uspješnijim. Upravo je Manchester City prvi na ljestvici onih koji još nisu izborili plasman u Europu, a Uefina bi najava značila da će baš Vedran Ćorluka i suigrači uskočiti u taj, "dodatni vagon".

U ovome je trenutku praktički javna tajna da će sadašnji menadžer Manchester Cityja karijeru na ljeto nastaviti u Benfici.

- Više ćemo detalja o našem budućem treneru moći reći sljedeći tjedan nakon što završi prvenstvena sezona u Portugalu i Engleskoj. Zasad smo fokusirani na Erikssona i nećemo izlaziti s drugim imenima - kaže Benficin glasnogovornik Ricrado Maia.


Reci što misliš!