Sport

Nogomet

Capello: Scholes i Carragher su dobrodošli u reprezentaciju

Capello: Scholes i Carragher su dobrodošli u reprezentaciju

Scholes je karijeru u engleskoj reprezentaciji okončao još 2004. godine

Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello kaže da bi rado vratio u reprezentaciju veznjaka Manchester Uniteda Paula Scholesa i Liverpoolovog braniča Jammieja Carraghera.

Scholes je karijeru u engleskoj reprezentaciji okončao još 2004. godine, a Carragher se povukao prošle godine...

- Ukoliko se njih dvojica žele vratiti u reprezentaciju, svakako ćemo ih rado uvrstiti. Treba vidjeti sa svim igračima koji su objavili umirovljenje u nacionalnoj momčadi, a nama su zanimljivi, da li postoji mogućnost za povratak. Međutim, nikoga nećemo tjerati da nam se priključi – izjavio je Cappelo.

Usprkos njegovih riječi, mali su izgledi da se Scholes i Carragher doista i vrate u kadar Tri lava. Scholes se oprostio od reprezentacije kako bi imao više vremena za obitelj. Nema sumnje da je ta odluka produžila njegov igrački vijek u Manchester Unitedu.

Carragher je, pak, odustao od reprezentacije, budući da kod Capellovog prethodnika Stevea McClarena nije imao status standardnog prvotimca.

Scholesu su 33, a Carragheru 30 godina, i teško je očekivati da bi mogli promijeniti svoju odluku o završetku reprezentativne karijere.

Reci što misliš!