Sport

Sponzorstvo

Rukometni klub ponovo nosi ime 'Zadar-Gortan'

Rukometni klub ponovo nosi ime 'Zadar-Gortan'

Potpisivanjem ovog ugovora, koji će vrijediti godinu dana, Zrilić je naglasio kako će financijska situacija kluba zasigurno biti puno bolja, što će se, obećaje, odraziti i na budućim rezultatima u igri

U službenim prostorijama Rukometnog kluba Zadar, danas je potpisan ugovor o sponzorstvu jedne od najvećih domaćih tvrtki Gortan-Zadar d.o.o. 

Berislav Zrilić, predsjednik RK Zadar, koji se potpisivanjem ovog ugovora sada zove RK Zadar-Gortan, izrazio je zadovoljstvo zbog ponovne suradnje kluba sa svojim nekadašnjim sponzorom, čije su ime u nazivu kluba također nosili sredinom 90-ih godina. Tada su, podsjetio je Zrilić, bili puno uspješniji nego danas, te su kao RK Zadar-Gortan bili drugi u državi.

Potpisivanjem ovog ugovora, koji će vrijediti godinu dana, Zrilić je naglasio kako će financijska situacija kluba zasigurno biti puno bolja, što će se, obećaje, odraziti i na budućim rezultatima u igri.

Svoje zadovoljstvo izrazio je i financijski direktor tvrtke Gortan-Zadar d.o.o. Željko Vrkić, kazavši kako je, uz promoviranje tvrtke i njezinih djelatnosti, čiji će logotip i naziv zadarski rukometaši koristiti u svojim sportskim susretima, cilj i pomaganje aktivnosti kluba, te općenito angažmana mladih u sportu.


Reci što misliš!