Sport

Nogomet, Premiership

Hiddink uveo kodeks odijevanja u Chelseajevu svlačionicu

Hiddink uveo kodeks odijevanja u Chelseajevu svlačionicu

Prema pisanju The Suna, Chelseajevi nogometaši prije i poslije svake sljedeće utakmice moraju se primjereno odjenuti u klupska odijela. U suprotnom će biti kažnjeni.

Nizozemac je uveo takozvani “dress-code” odmah čim je došao na Stamford Bridge. Uniformirano odjeveni igrači, u kvalitetnim Armanijevim plavim odijelima s klupskim grbom i kravatom, dali su se zamijetiti već pri prvim Hiddinkovim utakmicama: protiv Aston Ville prošlog vikenda i protiv Juventusa u srijedu.

Hiddink, izjavio je jedan neimenovani klupski izvor za Sun, inzistira da svi igrači moraju nositi klupsku kravatu, ktome i svezanu na besprijekoran način.

- Rekao im je da moraju igrati poput tima i izgledati poput tima. On nosi isto odijelo, košulju i kravatu redovito, pa isto traži i od igrača. Onaj tko bude uhvaćen sa šlampavo zavezanim čvorom kravate bit će kažnjen sa stotinu funti - stoji u izjavi.

Osim novotarija na planu fizičkog izgleda, Hiddink je uveo i nov režim treninga visokog intenziteta kako bi igrače doveo u bolje fizičko stanje, čemu Luiz Felipe Scolari očito nije poklanjao previše pozornosti. Pojačala su se testiranja kojima Hiddink motri fizičko stanje igrača, a uveden je i novi režim prehrane.

Igrače je Nizozemac također upozorio neka izvole dolaziti na vrijeme na treninge, te im zabranio koristiti mobitele u svlačionici.


Reci što misliš!