Sport

Košarka, Final eight EuroCupa, Torino 2.-5- travnja

Agencija Terra Travel organizira odlazak na Final eight u Torino

Agencija Terra Travel organizira odlazak na Final eight u Torino

Polazak iz Zadra je 2. travnja a povratak je predviđen u nedjelju 5. travnja

Nakon što je odigrano posljednje kolo po skupinama u natjecanju EuroCupa te potvrdila satnica odigravanja četvrtfinalne utakmice košarkaša Zadra sa španjolskom momčadi iurbentia Bilbao Basketom, agencija Terra Travel objavila je program putovanja na završni turnir u Torino.

Košarkaši Zadra i Bilbao Basketa svoj četvrtfinalni susret igrat će u petak 3. travnja s početkom u 21 sat u velebnoj dvorani Palasport Olimpico (Isozaki).

Sukladno tome polazak iz Zadra biti će autobusima u četvrtak 2. travnja u 22 sati s autobusnog kolodvora, a predviđen je povratak u nedjelju 5. travnja, ali vrijeme ovisi o tome hoće li Zadrani uopće igrati u nedjelju (finale/ borba za treće mjesto) ili u nedjelju uopće neće igrati.

Cijena aranžmana s dva noćenja u hotelu s 4 zvjezdice u Torinu iznosi 1.380,00 kuna u što nije uključena cijena ulaznica za košarkaške utakmice.

Za predbilježbe i kupnju aranžmana obratite se u Terra Travel agenciju u ulici Matije Gupca 2a u Zadru ili na telefon: +385 (23) 337.294, fax: +395 (23) 337.295 te na email: info@terratravel.hr .

Kompletan program putovanja sa svim detaljima možete preuzeti u PDF formatu na dnu članka.

Program putovanja.


Reci što misliš!