Sport

Košarka, EuroCup

Sagadin: Nisam zadovoljan Perićevom igrom, koliko je koševa dao, toliko je i primio

Sagadin: Nisam zadovoljan Perićevom igrom, koliko je koševa dao, toliko je i primio

Farmer već nezadovoljan dinamikom isplata plaće?

Košarkaši Zadra jučer su u Trevisu u utakmici koja je trebala odlučivati o prvom mjestu skupine "J" poraženi od momčadi Benetton Basket rezultatom 94-81.

Ovako na prvi pogled poraz se i ne čini katastrofalan, koliko je to bila igra Zadra u dvorani Palaverde. U jednom trenutku na semaforu je svjetlilo 68-37 i činilo se da će Zadrani napustiti parket dvorane u Trevisu potučeni do nogu.

Međutim domaćini su malo usporili, ubacili u igru rezerviste i Zadrani su to opuštanje iskoristili za podnošljiviji poraz. Činjenica jest kako je Zadar u Trevisu nastupio bez ozljeđenog Macure i  neregistriranog (za EuroCup) Boise, ali to ne može biti opravdanje za loš pristup utakmici, još jedno očajno obrambeno otvaranje utakmice i brojne promašaje s linije slobodnih bacanja.

Trener Zadra, Zmago Sagadin u mikrofon Valentina Matešića za emisiju Treće poluvrijeme Novog radija iznio je svoje viđenje utakmice.

 

 

Nova priča koja se zakotrljala jučer je i navodno Farmerovo nezadovoljstvo dinamikom isplate (čitaj kašnjenje) plaće. Nadamo se kako to nije razlog dvije slabije prezentacije koje je pružio u utakmicama protiv Zvezde i Benettona i kako se više neće ponoviti slučajevi Garnett, Dixon i sl.

Ovoj momčadi treba mir u pripremi za odlučujuće bitke u NLB ligi te u pripremama za završnicu EuroCupa u Trevisu početkom travnja. Klupska administracija trebala bi im taj mir omogućiti,jer jedino u tom slučaju mogu se očekivati lijepe vijesti u utakmicama koje slijede.


Reci što misliš!