Sport

Nogomet

Vidić: Odbio sam ponude Barçe, Milana i Reala

Vidić: Odbio sam ponude Barçe, Milana i Reala

Branič Manchester Uniteda i srpske reprezentacije Nemanja Vidić (27) otkrio je za londonski tabloid The Sun da je na stolu imao ponude Barcelone, Milana i Real Madrida, ali da ih je sve redom odbio.

Vidić je prošle sezone izabran za najboljeg igrača Uniteda u izboru navijača, kao i najboljeg igrača Premier lige u izboru samih igrača, pa je interes za njega u prijelaznom roku bio neizbježan.

- Dobio sam ponude Milana, Barcelona i Real Madrida, a s Manchesterom sam bio jako otvoren i otkrio sam sve menadžeru Sir Alexu Fergusonu. On je pak reagirao jako brzo. Rekao mi je da će mi povisiti plaću u skladu s mojom reputacijom u Premier ligi i Europi – rekao je Vidić.

I doista, nakon posljednje u nizu ponuda, one Barcelonine, Manchester United je odlučio povećati Vidićevu plaću 20.000 funti tjedno na 70.000 funti.

- Nakon Milana i Reala i Barcelona se umiješala i htjela je platiti 30 milijuna funti za moje usluge, ali nakon poteza Sir Alexa definitivno ostajem na Old Traffordu do isteka ugovora 2012. godine – dodao je srpski branič koji je od svog transfera iz moskovskog Spartaka 2006. godine u dresu “crvenih vragova” skupio 102 nastupa u Premier ligi.

Reci što misliš!