Sport

Nogomet, Premiership

Torres mora na operaciju?

Torres mora na operaciju?

Španjolac će ipak igrati protiv Lyona

Londonski tabloid The Sun donosi vijest kako bi španjolski napadač Liverpoola Fernando Torres, ponajbolji nogometaš momčadi s Anfielda, mogao uskoro biti podvrgnut operaciji prepona.

 

Liverpool u srijedu gostuje kod Lyona u 4. kolu skupine E Lige prvaka, a Torres je najavljen da će nastupiti u toj utakmici zbog njene važnosti.

Naime, Lyon je vodeći u skupini s 9 bodova, Fiorentina druga sa 6, dok ''redsi'' drže tek treće mjesto s 3 boda, te će na Gerlandu morati ganjati pobjedu.

- Dva dana nakon utakmice s Fulhamom i dalje osjeća probleme. Ne osjeća se ugodno i moramo ga zaštititi. Fernando ne može igrati dobro kada ga se forsira. Moguće je da će, ako ga forsiramo previše, morati dugo pauzirati. Ali moramo ga voditi u Lyon jer nemamo puno opcija u napadu - rekao je menadžer Liverpoola Rafa Benitez.

The Sun piše kako bi Torres nakon utakmice s Lyonom, već u četvrtak, lako mogao biti podvrgnut operativnom zahvatu, nakon kojega bi mogao izbivati s travnjaka neka dva mjeseca.

Benitez u utakmici s Lyonom definitivno neće moći računati na ozlijeđene Stevena Gerrarda, Martina Škrtela i Alberta Riere, dok su upitni nastupi Glen Johnson, Fabio Aurelio, Daniel Agger i David Ngog.


Reci što misliš!