Sport

Nogomet, Premiership

Redknapp: Modrić i Kranjčar su san svakog trenera

Redknapp: Modrić i Kranjčar su san svakog trenera

- Uživam nas gledati. Naša dva hrvatska dečka sjajno proigravaju - veli trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp aludirajući na igru Nike Kranjčara i Luke Modrića.

Redknapp učestalo sipa komplimente na račun veznih igrača hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog kluba kojeg vodi, te se svim silama trudi uvjeriti otočke medije da za obojicu njih ima mjesta istovremeno na travnjaku.

Dao im je priliku u susretu 3. kola FA Cupa protiv Peterborougha u kojoj su Spursi slavili 4-0 domaću pobjedu uz dojmljivu igru Luke Modrića i dva pogotka Nike Kranjčara.

- Oni su fantastični momci, s njima nisam niti minute imao problema. Imaju sjajno razvijen mozak za nogomet i smisao za igru. Oni su san svakog trenera, tehnički nadareni momci koji uživaju igrajući nogomet - nastavlja Redknapp s hvalospjevima na račun svojih hrvatskih veznjaka, te oduševljeno zaključuje:

- Ne stoje na terenu i čekaju da ih se primijeti, oni dolaze u posjed lopte ondje gdje ih suparnik ne može pronaći. Znaju se sakriti u igri i to čine sjajno.

Reci što misliš!