Sport

Premiership

Vidiću prijeti suspenzija uoči Chelseaja

Vidiću prijeti suspenzija uoči Chelseaja

Vidićev lakat je, s izvjesnom namjerom, završio na arkadi Elmandera, koji je naknadno prošao s pet šavova

Sljedeći vikend u engleskom Premiershipu donosi derbi na Old Traffordu između Manchester Uniteda i Chelseaja (subota, 3. travnja), nakon koje bi mogla biti još jasnija utrka za prvaka.

U subotu, u ogledu 32. kola, Manchester United je lako pobijedio Bolton na gostovanju 4-0, a domaća momčad je bijesna zbog šutnje suca ogleda Martina Atkinsona koji nikako nije sankcionirao reakciju Nemanje Vidića, obrambenog igrača Manchester Uniteda, na Šveđanina Johana Elmandera.

Vidićev lakat je, s izvjesnom namjerom, završio na arkadi Elmandera, koji je naknadno prošao s pet šavova.

- Bilo je krvi, bilo je vidljivo svima samo ne sucu. Ne mogu vjerovati da je takvo što promaklo sucu - rekao je poslije svega domaći trener Owen Coyle.

Atkinson na nikakav način nije kaznio Vidića, no mogao bi to napravili Engleski nogometni savez (FA) u kasnijem pregledavanju snimki, ali i novom sučevom izvještaju.

U svakom slučaju Vidićeva kazna je moguća, što bi moglo značiti da će trener Manchester Uniteda biti bez dva važna obrambena igrača, Vidića i ozlijeđenog Rija Ferdinanda, za najbitniji ogled prvenstva protiv Chelseaja.

Podsjetimo da Manchester United trenutačno ima bod više od sastava iz Londona.


Reci što misliš!