Sport

Ozljeda

Torres mora specijalistu za koljeno

Torres mora specijalistu za koljeno

Torres je sredinom siječnja bio podvrgnut operaciji na desnom koljenu

Liverpoolov španjolski napadač Fernando Torres morat će posjetiti liječnika-specijalista za koljeno, budući da opet ima problema s ozljedom.

Torres je sredinom siječnja bio podvrgnut operaciji na desnom koljenu, zbog čega je propustio dio sezone. Opet se potužio na bolove u koljenu, zbog čega ga je španjolski menadžer Liverpoola Rafael Benitez izostavio iz konkurencije za sastav u nedjeljnoj utakmici Premiershipa protiv Fulhama na Anfieldu, koja je okončana rezultatom 0-0.

- Torres je opet osjetio probleme s koljenom i morat će posjetiti specijalista. Ne možemo davati nikakve prognoze, više ćemo znati u ponedjeljak. Budući da je i ranije imao problema s koljenom, poštedjeli smo ga protiv Fulhama - objasnio je Benitez.

Nakon novog neuspjeha svoje momčadi, ovoga puta na domaćem terenu, na kojem su ''redsi'' u zadnje vrijeme bili uspješni (dobili su 8 prvenstenih utakmica zaredom na Anfieldu prije Fulhama), Benitez je priznao da od Lige prvaka sljedeće sezone vjerojatno neće biti ništa. Liverpool sada zaostaje za četvrtim Manchester Citxjem za šest bodova, a ima i susret više od njega i Tottenhama, koji, pak, ima dva boda više od Liverpoola. Upitan je i plasman u Europa ligu.

- Sasvim je jasno da više ne ovisi puno o nama, već o drugim utakmicama. Ipak, bojim se da je razlika u bodovima prevelika, za nas nedostižna. No, kao menadžer morate vjerovati u svoju momčad i podržavati je. Nastojat ćemo dobiti sve utakmice do kraja prvenstva i izboriti barem Europa ligu - rekao je Benitez.


Reci što misliš!