Sport

Nogomet, Premiership

Ferguson: Vidić ostaje naš kapetan

Ferguson: Vidić ostaje naš kapetan

Menadžer nogometaša Manchester United Alex Ferguson potvrdio je da će srpski branič Nemanja Vidić nositi kapetansku vrpcu u nedjelju protiv Liverpoola u najvećem derbiju engleskog nogometa, ali i u nastavku sezone.

Budući da Gary Neville i Ryan Giggs nisu redoviti u početnom sastavu Uniteda, a Rio Ferdinand je propustio početak sezone zbog ozljede, vrpcu je ove sezone preuzeo Vidić. Doduše, u utorak je u dvoboju Lige prvaka protiv Rangersa (0-0) Ferdinand opet imao kapetansku vrpcu, budući da je Vidić propustio taj dvoboj, no, Ferguson je potvrdio da će u nedjelju momčad protiv Liverpoola na travnjak Old Trafforda izvesti Vidić, koji će i ubuduće biti kapetan.

- Kao što sam objasnio i prošlog tjedna, želimo za kapetana imati igrača koji je stalni član prve postave. Svi znaju da je Nemanja Vidić taj, spreman je za utakmice cijelu sezonu i uvijek će biti u prvom sastavu osim kada ga odmaramo. Počeo je ovu sezonu kao kapetan, a tako će biti i ubuduće – obznanio je Ferguson za klupsku televiziju MUTV.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.