Sport

Nogomet, Primera

Ronaldo: Ovo nije moja, već Mourinhova pobjeda

Ronaldo: Ovo nije moja, već Mourinhova pobjeda

U subotu su nogometaši madridskog Reala upisali novu, sedmu pobjedu u španjolskoj Primeri. U utakmici 9. kola su na gostovanju pobijedili Hercules 3-1.

Dugo je izgledalo da će novi španjolski prvoligaš skinuti skalp još jednom velikanu Primere. Podsjetimo da je ta momčad na startu sezone slavila kod Barcelone 2-0.

Pogotkom Davida Trezegueta su vodili 1-0 do 52. minute (tada je izjednačio Argentinac Di Maria), a do 82. minute su imali barem bod u džepu. No, tada je s dva pogotka bljesnuo Cristiano Ronaldo i donio pobjedu Realu. S 11 pogodaka u sezoni Portugalac je dodatno učvrstio prvo mjesto na ljestvici strijelaca. Ipak, nije želio nakon svega sebi pripisati ovu pobjedu.

- Nije ovo moja pobjeda, već Mourinhova. Još jedna u nizu. Dao nam je pravi naputak na poluvremenu i poslušali smo našeg vođu. Zato smo i izgledali daleko bolje u nastavku - rekao je Cristiano Ronaldo.

Portugalac je bio posebno sretan zbog suigrača Karima Benzeme, koji mu je asistirao kod trećeg Realova pogotka.

- Nije mu lako. Prolazi kroz teško razdoblje, mora se dokazivati i zato je svaki njegov potez dodatna sreća za sve nas u klubu - završio je Cristiano Ronaldo u izjavi za madridsku Marcu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.