Sport

Plivanje, PK Jadera

Zapaženi rezultati plivača Jadere u Šibeniku

Zapaženi rezultati plivača Jadere u Šibeniku

Leo Bavdek ostvario najbolji rezultat natjecanja u Šibeniku

Plivači i plivačice Plivačkog kluba Jadera nastupili su na 1. i  2.  kolu  lige ŠI-ZD za mlađe kadete i početnike.

Na  natjecanju je nastupilo 27 plivača Jadere koji su svojim nastupom oduševili  sve prisutne, većina plivača je isplivala svoje najbolje rezultate i time pokazala da su marljivo trenirali i da su na pravom putu da budu među najboljim plivačima u svom uzrastu.

Najvrjedniji rezultat po LEN tablicama na cijelom natjecanju je isplivao Leo Bavdek u disciplini 200 metara slobodno u vremenu 2,25.08 što mu je donijelo 352 boda.

Drugi najvrjedniji rezultat na cijelom natjecanju u ženskoj konkurenciji  po LEN tablicama isplivala je Petra Rudić u disciplini 50 metara slobodno sa rezultatom 33.97 što joj je donijelo 344 boda.

Svi plivači su nas oduševili sa nastupom  a posebno ćemo istaknuti plivače koji su bili među tri najbolja u svojim kategorijama... 

Ekipa koja je nastupila na natjecanju: Nikita Baraba, Maris Bašić, Veronika Gospić, Mia Molnar, Anđela Oštrić, Sara Radman, Petra Rudić, Nika Sipina, Anđela Vrsaljko, Elena Šušteršić, Barbara Čustić, Leo Bavdek, Dorian Dukić, Renato Govorčin, Duje Grgić, Teo Jakšić, Jakov Kadić,  Stipe Medić,  Ante Nižić, Filip Skroče, Andrija Smolić, Filip Smolić,  Franko Vrsaljko, Ante Šikić, Mateo Škalec, Lovre Škifić, Lovre Ćustić, uz trenere prof. Ante Džaju i Luciju Matešić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.