Sport

Plivanje, Međunarodni miting Svet Krševan

Leo Bavdek i Antonio Magaš brončani na mitingu Sveti Krševan

Leo Bavdek i Antonio Magaš brončani na mitingu Sveti Krševan

Plivači i plivačice Plivačkog kluba Jadera nastupili su na Međunarodnom plivačkom mitingu Sveti Krševan koji  je održan u Zadru povodom dana Grada Zadra.

Na  natjecanju je nastupilo  19  plivača Jadere koji su svojim nastupom pokazali da dobro treniraju i da će na sljedećem natjecanju biti  još bolji jer su najmlađa ekipa na natjecanju a već sad su privukli pažnju sa svojim nastupom.

Najvrijedniji rezultat isplivao je Leo Bavdek osvojivši 3. mjesto u kategoriji C (98 i mlađi) sa rezultatom 30.90, rezultat je još vrijedniji kada znamo da su prva dvojica '98 godište dok je Leo' 99 godište. U istoj disciplini odličan je bio i Lucijan Krpina koji je osvojio  5. mjesto sa rezultatom 31.04.

Drugu brončanu medalju na natjecanju osvojio je Antonio Magaš u disciplini 50 leđno u A kategoriji.

Plivači PK Jadera Sara Radman, Andrija Smolić, Ante Šikić, Anđela Oštrić, Rina Marcelić, Leo Bavdek, Petra Amanović, Ivanica Župan, Filip Skroče, Ante Nižić, Antonio Magaš, Marta Hudetz, Martin Zdrilić, Petra Rudić, Toni Rudić, Lovre Ćustić, Barbara Ćustić, Lucijan Krpina, Lovro Krpina, nastupili su pod vodstvom trenera prof. Ante Džaja

Treneri koji su vodili ekipu: Ante Džaja, prof i Vitomir Burčul, prof


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.