Sport

Nogomet, Liga prvaka

Totti: De Rossi shvaća da je pogriješio udarivši Srnu

Totti: De Rossi shvaća da je pogriješio udarivši Srnu

Kapetan i legendarni nogometaš Rome Francesco Totti stao je u obranu svoga suigrača Danielea de Rossija koji je laktom udario našeg Darija Srnu u uzvratnom dvoboju Lige prvaka protiv Šahtara.

Ukrajinski je klub, podsjetimo, u srijedu pred svojim navijačima pobijedio Romu s 3-0 i plasirao se u četvrtfinale, a sudac Howard Webb je previdio incident na kraju prvog poluvremena kad je De Rossi laktom pogodio kapetana Šahtara i hrvatske reprezentacije.

No, Europska nogometna federacija (UEFA) je najavila da će 17. ožujka njezina Disciplinska komisija pregledati videosnimku, a utvrdi li se da je De Rossi namjerno udario Srnu, dobit će četiri utakmice suspenzije.

Talijanski mediji u četvrtak pišu da bi De Rossija mogao kazniti i njegov trener Vincenzo Montella i to oduzimanjem statusa dokapetana. Totti, međutim, smatra da to neće biti potrebno.

- I ja sam se u prošlosti nalazio u sličnim situacijama i De Rossi je tada bio uz mene. Siguran sam da je on prvi koji shvaća da je to što je napravio pogrešno i znam da će izvući pouke iz toga - poručio je Totti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.