Sport

Plivanje, PK Jadera Zadar

Petra Rudić srebrna na mitingu Sv. Patrik u zagrebačkim Utrinama

Petra Rudić srebrna na mitingu Sv. Patrik u zagrebačkim Utrinama

Leo Bavdek osvojio dva četvrta mjesta

Proteklog vikenda Plivački klub Jadera nastupio je na najmasovnijem plivačkom mitingu Sv. Patrik koji se održavao na bazenu Utrine u organizaciji Plivačkog kluba Novi Zagreb.

Na natjecanju su nastupili plivači  i plivačice rođeni 1999., 2000., 2001. godine  i mlađi. Nastupilo je 814 plivača iz najačih klubova u Hrvatskoj.

Plivački klub Jadera je nastupio sa osam plivača  koji su svojim nastupom još jednom oduševili sve prisutne. Najvrijednije plasmane ostvarila je Petra Rudić osvojivši srebrnu medalju u discipini slobodnim stilom, u delfinu četvrto mjesto i u ekipnom plasmanu  osvojila je četvrto mjesto.

Od plivača najvrijedniji rezultat je ostvario Leo Bavdek osvojivši dva četvrta mjesta u disciplini prsnim I slobodnim stilom  izgubivši medalju za samo 7 stotinki.

Ovo natjecanje je važno za male plivače da steknu sigurnost i rutinu na natjecanjima koja ih očekuju u budućnosti  a svi  plivači Plivačkog kluba Jadera su to iskoristili na najbolji mogući način.

Ekipa Plivačkog kluba Jadera koju je predvodio prof. Vitomir Burčul: Petra Rudić, Anđela Oštrić, Sara Radman, Barbara Ćustić, Leo Bavdek, Andrija Smolić i Ante Nižić .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.