Sport

Košarka, A1 Liga za prvaka

Vodimo vas na utakmicu Borik - Cedevita

Vodimo vas na utakmicu Borik - Cedevita

Košarkaši Borik-Puntamike nastavljaju natjecanje u A-1 Ligi za prvaka nakon senzacionalne pobjede nad aktualnim prvakom Hrvatske, Cibonom.

U subotu u 20:15 sati u Jazinama će gostovat Cedevita, osokoljena nakon pobjede nad Estudiantesom u prvoj utakmici četvrtfinala Eurocupa.

U redovima Borika nadaju se još jednom NLB-ligaškom "skalpu", no takav pothvat će ovaj put ipak biti nešto teže izvediv s obzirom da Cedevita raspolaže s izraženo jačim sastavom nego Cibona. Boriku dodatne šanse daje činjenica da će Cedevita već pogledom biti u Madridu gdje ih čeka uzvratni susret s Estudiantesom.

Ponovi li se atmosfera na tribinama kakva je bila i protiv Cibone, Boriku će šanse dodatno rasti, a četvero naših najsretnijih čitatelja imati će prigodu biti djelom te atmosfere legendarnih Jazina, s obzirom da dijelimo četiri ulaznice za utakmicu (4x1).

Dovoljno je odgovoriti na vrlo jednostavno nagradno pitanje i imati malo sreće pri izvlačenju u petak u 11:00 sati.

Nagradno pitanje:

Kojim je rezultatom Borik pobijedio Cibonu u prvom kolu A-1 Lige za prvaka?

Vaše odgovore upišite zajedno s vašim osobnim podacima u formular nagradne igre do petka 25. ožujka u 10:00 sati. Dobitnici će o svojim nagradama biti obavješteni putem članka u našoj rubrici Sport, a svoje će karte moći podići od 12:00 do 15:00 u redakciji portala eZadar istog dana.

Puno sreće žele vam eZadar portal i KK Borik-Puntamika.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.