Sport

Nogomet, Premiership

Službeno: Liverpool bez Gerrarda do kraja sezone

Službeno: Liverpool bez Gerrarda do kraja sezone

Do kraja će sezone Liverpoolovi nogometaši igrati bez svog kapetana Stevea Gerrarda, potvrdio je menadžer Kenny Dalglish, a prenosi službena internetska stranica "redsa".

U ožujku je Gerrard podvrgnut operaciji prepona, a korak unatrag u oporavku napravio prošloga tjedna tijekom treninga, zbog čega je i propustio subotnju utakmicu protiv West Bromwicha (gostujući 2-1 poraz).

Propustit će i ostatak sezone, vijesti su koje je dobio Dalglish pred jutarnju press-konferenciju u petak.

- Još uvijek točno ne znamo u čemu je problem. Pričekat ćemo precizan odgovor liječnika koje posjećuje. No, ove sezone više neće igrati, to je bilo to od njega.

- Izostanak svakoga je udarac, ali veće je to razočaranje za same igrače no što je za nas. Mi se s time moramo nositi. Ne bih želio pokazati manjak poštovanja spram ozlijeđenih igrača jer su nama najvažniji oni koji su zdravi, na koje se može računati. U ovome sam trenutku ja jednako dobar igrač kao što je Steven - kazao je Dalglish.

Inače, samo dan ranije Liverpool je potvrdio da će kraj sezone propustiti i Daniel Agger, a Dalglish trenutačno ne može računati niti na Glena Johnsona. Ipak, prije kraja sezone on bi se trebao oporaviti.

- Dok nekom smrkne, drugome svane. Pojedinci će se sada približiti prvoj postavi što vjerojatno ne bi da su ova trojica zdrava - zaključio je menadžer kluba.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.