Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Petrićev agent skeptičan oko produljenja ugovora

Petrićev agent skeptičan oko produljenja ugovora

- Ne vjerujem da su u HSV-u ozbiljni glede produljenja Petrićeva ugovora - rekao je manadžer hrvatskog nogometaša hamburške momčadi Volker Struth u razgovoru za Hamburger Morgenpost.

U četvrtak su predsjednik kluba Carl-Edgar Jarchow i sportski direktor Bastian Reinhardt putem medija najavili Mladenu Petriću da će ga uskoro pozvati na razgovor oko produljenja do ljeta 2012. godine važećeg ugovora. Morgenpost istinitost te najave, međutim, dovodi u pitanje, i to nakon konzultacija sa Struthom.

- Sastanak? Pojma nemam. Nitko me iz kluba zbog Petrića nije nazvao. Iskreno, pomalo sam iziritiran cijelom tom pričom. Uobičajeno je, kada se radi o produljenju važećeg ugovora, da se to radi drugim, jednostavnijim mehanizmima. Ne vjerujem ljudima u klubu - rekao je agent.

Struth loša iskustva s HSV-ovim čelnicima ima iz ljeta 2009. godine, kada njegovu klijentu nisu dopustili odlazak na bolje uvjete u Wolfsburg, kao i iz prošle godine, kada su u klubu odbili ponudu Stuttgarta.

Iz rečenoga je jasno da HSV, želi li uistinu zadržati svog najboljeg strijelca, mora djelovati iznimno brzo i konkretno.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.