Sport

Nogomet, Premiership

Ancelotti najavio Torresa i Drogbu protiv Tottenhama

Ancelotti najavio Torresa i Drogbu protiv Tottenhama

 Nogometaši Chelseaja nisu odustali od borbe za naslov engleskih prvaka. Četiri kola prije kraja prvenstva zaostaju na drugome mjestu za vodećim Manchester Unitedom četiri boda, a slijedi im ogled protiv gradskog rivala Tottenhama u subotu.

Menadžer branitelja naslova Carlo Ancelotti odlučan je u namjeri da "pomrsi" Unitedu planove i za utakmicu protiv Spursa najavljuje ofenzivu s Didierom Drogbom i "probuđenim" Fernandom Torresom u vrhu napada. Zabio je španjolski napadač nakon 734 minute posta od gola u trenucima dok je igrao s Florentom Maloudom i Nicolasom Anelkom, no talijanski šef struke smatra da Torres može biti produktivan i dok mu je partner u napadu Bjelokošćanin.

- Njih dvojica mogu igrati zajedno, Didier se dobro kreće, ne samo u šesnaestercu nego i izvan njega. Krasno asistira suigračima i baš zbog toga mislim da neće imati problema igrajući zajedno s Torresom - smatra Ancelotti.

Gol kojega je Torres postigao za 2-0 u 3-0 pobjedi protiv West Hama bio je Torresov prvi za Chelsea po transferu iz Liverpoola vrijednom 50 milijuna funti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.