Sport

Nogomet, Premiership

Wenger: Ja uvijek mnogo razmišljam o transferima

Wenger: Ja uvijek mnogo razmišljam o transferima

Nakon što su u nedjelju poraženi kod Boltona 2-1 nogometaši Arsenala su se mogli početi opraštati od scenarija da će nakon dugo vremena opet postati prvaci Engleske.

Vodeći Manchester United je odbjegao prilično od njih (za devet bodova), pa je i uvijek optimistični trener Arsenala Arsene Wenger rekao kako su im šanse sada tek simbolične. Inače, do kraja sezone su ostale još samo četiri utakmice.

Wenger je tako još jednom, s mladom i perspektivnom momčadi, ostao bez bilo kakvog naslova, a vrlo brzo nakon poraza od Botona su uslijedili negativni komentari i pitanje kada će napokon Wenger okupiti pobjedničku momčad, odnosno, kada će napokon dovesti i neke iskusne i dobre igrače, a ne samo velike talente.

- Kao prvo, Arsenal je skup odličnih nogometaša. Nadam se da to svi prepoznaju, a ako mi netko spočitava da ne dovodim pojačanja, nego da samo brusimo nadarene igrače, onda je taj na krivom tragu. Ja stalno razmišljam o pojačanjima, pa ćemo tako i ovog ljeta sigurno dovesti nekoliko kvalitetnih novih igrača u klub - rekao je Wenger.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.