Sport

AC Milan

Thiago Silva: Volio bih da Seedorf postane Milanov trener

Thiago Silva: Volio bih da Seedorf postane Milanov trener

Brazilski nogometni reprezentativac u redovima Milana Thiago Silva (26), izjavio je da njegov 35-godišnji nizozemski suigrač Clarence Seedorf ima predispozicije postati najbolji trener svijeta.

Thiago Silva, koji je u Milan stigao krajem 2008. godine iz Fluminensea, ove sezone bio je jedna od najvažnijih karika ''rossonera'' u pohodu na naslov prvaka, kojeg će njegova momčad vjerojatno osvojiti.

Silva je u razgovoru za La Gazzettu dello Sport govorio o Seedorfu, kojeg ugovor s Milanom veže do kraja ove sezone. U zadnje vrijeme povezivalo ga se s odlaskom u Brazil, jer su, navodno, Corinthians i Flamengo iskazali zanimanje za njega. No, Thiago Silva smatra da bi njegovom klubu bilo bolje zadržati iskusnog Nizozemca u vlastitim redovima.

- Bio bih sretan da Clarence postane trener Milana. Naš aktualni coach Massimiliano Allegri vjerojatno bi bio malo manje sretan s takvom opcijom - rekao je Brazilac, te nastavio...

- Šalu na stranu, ja vjerujem da Seedorf ima predispozicije postati najbolji trener na svijetu. Ima sve što mu treba za to, karizmu, znanje o nogometu, on je, zapravo, u praksi već trener, ali na igralištu u momčadi - dodao je Thiago Silva.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.