Sport

Nogometni mercato

Altintop nova meta Real Madrida?

Altintop nova meta Real Madrida?

Kako piše madridski dnevnik AS, čelnici Reala bacili su oko na još jednog nogometaša koji kruh trenutno zarađuje u Njemačkoj.

Radi se o 28-godišnjem veznjaku Bayerna Hamitu Altintopu kojem ovo ljeto istječe ugovor s bavarskim klubom, tako da njegov transfer ne bi trebalo biti teško realizirati. Iako Altintop ove sezone u Bayernu nije bio u prvom planu, trener Reala Jose Mourinho bi želio pojačati svoj vezni red svestranim igračem koji je sposoban igrati na više pozicija, a turski mu se reprezentativac čini vrlo dobrim rješenjem.

Premda će Altintop na ljeto moći slobodno napustiti Bayern, Madriđani će, tvrdi AS, ipak razgovarati s Bavarcima kako ne bi dodatno narušili odnose dva kluba koji su uzdrmani još 2009. kad Nijemci nisu željeli pustiti Francka Riberyja na Santiago Bernabeu.

Čini se da će Real tako i drugo ljeto zaredom u potrazi za pojačanjima svratiti do Njemačke. Već se danima spominje da je posao dovođenja Nurija Sahina, još jednog turskog reprezentativca rođenog u Njemačkoj i člana Borussije Dortmund praktički zgotovljen, a lani su, podsjetimo, došli Mesut Özil (Werder), također Turčin, ali njemački reprezentativac, te Sami Khedira (Stuttgart).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.