Sport

Nogomet, 1. HNL

Tornado poziva u Stanove na utakmicu Zadra i Dinama

Tornado poziva u Stanove na utakmicu Zadra i Dinama

Udruga navijača Tornado Zadar poziva sugrađane na subotnju utakmicu nogometaša Zadra i zagrebačkog Dinama koja će se odigrati na travnjaku u Stanovima s početkom u 19 sati. Priopćenje Tornada prenosimou cjelosti.

"Nova subota, nova utakmica. Ovaj puta nam na Stanove dolazi zagrebački Dinamo. Okršaji ovih klubova nekad prije su vukli za sobom jake okršaje na tribinama i atmosfere za pamćenje. Sraz purgera i jakog, izraženog dalmatinskog dišpeta, dišpeta otpora, dišpeta južnjačke krvi.

Upravo taj južnjački temperament i dalmatinski dišpet bit će motiv ove borbe. Borbe momaka na terenu protiv značajno jače momčadi i borba na tribini, no ovoga puta neće to bit borba između dvaju navijačkih skupina, nego naša borba.

Borba da pokažemo sami sebi da vrijedimo, borba koja se ne forsira, borba koju vodi srce, duša. Borba koja će nadjačati jaz koji vlada u Zadru u zadnjih nekoliko mjeseci. Borba koja će voditi Zadar do pobjede.

Draga gospođo, majko, kćeri, sestro; dragi gospodine, oče, djede, sine, brate; dragi Ti koji ovo čitaš, pridruži nam se u subotu na legendarnom Jugu, pridruži se mladićima koji vode borbu svake subote zbog svojih ideala. Pridruži se mladićima koji žele da jaz sporta i navijača u Zadru prestane.

Subota, 14. svibnja u 19 sati, Jug Stanova.

I STARO I MLADO - NAŠA RANA I LIK, ZADAR ZAUVIK!"


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.