Sport

Hrvatska nogometna reprezentacija

Bilić: Sretan sam zbog Jelavića, bit će nam veliki dobitak za Gruziju

Bilić: Sretan sam zbog Jelavića, bit će nam veliki dobitak za Gruziju

O sjajnim igrama Nikice Jelavića ove sezone u škotskoj Premierligi svoje je mišljenje za službenu web-stranicu Rangersa dao i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić

Napadač koji je prošlo ljeto stigao iz bečkog Rapida zabio je za Rangers 19 golova u svom natjecanjima ove sezone, od čega 16 u Premierligi. I sve to uz ozljede koje su ga na dulje vrijeme izbacile iz pogona.

Bilić je priznao da je bio zabrinut za Jelavića nakon što mu je prošle jeseni veznjak Heartsa Ian Black teže ozlijedio desni gležanj. No, bivši napadač Hajduka se nakon povratka u siječnju prometnuo u jednog od najvažnijih igrača Rangersa na putu do dvostruke krune, naslova u Premierligi i Liga kupu.

- Nikica nam je iznimno važan igrač. Bio sam prilično potresen nakon što je zadobio nekoliko ozbiljnih ozljeda koje su se poklopile s utakmicama naše reprezentacije. Ali, razveselilo me kad se izborio za povratak na teren i kad je vratio golgeterske sposobnosti kakve smo znali da posjeduje - rekao je Bilić uz zaključak:

- Sjajno je vidjeti da je Nikica u takvoj formi i da postiže toliko golova. Sretan sam što je postao škotski prvak s Rangersom. Bit će veliki dobitak za našu utakmicu protiv Gruzije sljedeći mjesec.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.