Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Vidić: "Barcelona je najbolja"

Vidić:

Veliku čast imao je srpski reprezentativac Nemanja Vidić kao kapetan povesti Manchester United u finalu Lige prvaka protiv Barcelone. Nije, međutim, imao sreće da podigne i najvrjedniji klupski trofej.

"Najbolji su. Nikada nismo igrali protiv ovakve momčadi. Prikazali su odličan nogomet i svaka im čast. Stvarali su puno više prilika i možemo im samo čestitati", rekao je Vidić koji je možda i mogao spriječiti prvi pogodak Pedra kojim je Barca povela s 1:0.

"Barcelona igra atipično, bez klasičnog centarfora. Pedro i Villa napadaju s bokova, a Messi i ostali prolaze kroz sredinu, pa tako lako naprave pomutnju u obrani protivnika. Bili smo bolji nego u Rimu prije dvije godine. Stvorili smo nekoliko dobrih prilika, izjednačili i pomislili kako možemo do pobjede, ali nije bilo suđeno", dodao je srpski branič koji nije mogao sakriti razočaranje.

"Kada dođete do finala, želite i pobijediti. Normalno da sam razočaran porazom. Barcelona je na Wembleyju igrala baš dobar nogomet, dali smo im da drže loptu u nogama, a oni su ekipa koja to zna iskoristiti", zaključio je Vidić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.