Sport

Nogomet, Premiership

Torres: Iza mene je najgora sezona u Engleskoj

Torres: Iza mene je najgora sezona u Engleskoj

Londonski Chelsea porušio je otočki rekord u siječnju kada je u transferu vrijednom 50 milijuna funti iz Liverpoola doveo Fernanda Torresa. Španjolski nogometni reprezentativac pritom se pokazao kao veliko razočaranje

U osamnaest odigranih utakmica za klub sa Stamford Bridgea skupocjeni je napadač uspio samo jednom zatresti suparničku mrežu. Pogodio je u 84. minuti utakmice protiv West Hama u 3-0 pobjedi. Inače, West Ham je kao posljednjeplasirani klub ljestvice engleskog nogometnog prvenstva ispao u niži razred tamošnjeg nogometa.

- Iza mene je najgora sezone u Engleskoj - priznaje i sam Torres koji će za takvo što optužiti ozljedu prepona zadobivenu na Svjetskom prvenstvu u JAR-u gdje se "furija" okitila naslovom svjetskog prvaka.

- Volio bih zaboraviti prošlu sezonu, no nije mi žao što sam pristupio Chelseaju. Uvjeren sam da ćemo kada se zahuktamo biti teško pobjedivi. Ozljeda me unazadila i utjecala je na moje izvedbe, pa sam postigao za mene skromnih 12 golova u sezoni.

- Niti jednom , niti za Liverpool, niti za Chelsea, nisam odigrao utakmicu potpuno spreman, a to bi se sljedeće sezone trebalo promijeniti. Očekujem puno svojih golova i značajan uspjeh kluba. Manchester United je prvak, ali inzistiram na tome da smo mi glavni favoriti za naslov sljedeće sezone.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.