Sport

Nogomet, Serie A

Moratti: Riješit ćemo pitanje trenera do kraja ovog tjedna

Moratti: Riješit ćemo pitanje trenera do kraja ovog tjedna

Massimo Moratti, predsjednik Intera iz Milana, istaknuo je kako očekuje da će do kraja ovoga tjedna njegov klub imenovati novog trenera

Inter je u potrazi za novim šefom struke nakon što je Brazilac Leonardo obznanio kako želi preuzeti funkciju sportskog direktora u pariškom PSG-u.

- Ne želim da ova situacija s trenerom zaustavi pogon u cijelom klubu i njegovo normalno funkcioniranje. Srećom, sljedećeg vikenda nemamo utakmicu i to je bonus. To znači da imamo još neko vrijeme riješiti pitanje novog trenera. Vjerujem da ćemo to uraditi do kraja tjedna - rekao je Moratti.

Mnogo se kandidata spominjalo, jedan od njih je i francuski izbornik Laurent Blanc, ali vjeruje se da Inter ne planira pregovore sa stručnjacima koji već imaju ugovor.

- Blanc? Za početak, on je izbornik francuske nogometne reprezentacije. Prema tome, vjerujem da bi ga bilo teško kontaktirati. Mislim da je zadovoljan sa svojim trenutnim poslom i da ga želi i dalje raditi. Nisam kontaktirao Blanca, mislim da nije pravi trenutak sada za to - veli Interov predsjednik.

Kao vodeći kandidat za novog trenera nameće se 53-godišnji Gian Piero Gasperini, koji je od 2006. do 2010. godine vodio Genou...

- Mislim da je sportski direktor Marco Branca kontaktirao Gasperinija. Netko iz kluba je s njime razgovarao - potvrdio je Moratti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.