Sport

Nogometni Mercato

Mutu iz Fiorentine u Cesenu

Mutu iz Fiorentine u Cesenu

Problematični rumunjski nogometaš Adrian Mutu (32) kompletirao je transfer iz Fiorentine u Cesenu, prenose talijanski mediji.

Cesena je službeno putem web-stranice potvrdila da je Mutu potpisao dvogodišnji ugovor, uz opciju produljenja na dodatnu godinu. Također se navodi da je rumunjski napadač pristao i na smanjenje primanja u odnosu na ona koja je imao u Firenci, iako se ne spominje koliko će točno zarađivati kao ni visina odštete za transfer.

- Vrlo sam uzbuđen zbog transfera i jedva čekam da započnem s novom avanturom. Zahvaljujem Ceseninom predsjedniku Igoru Campedelliju što me potpisao i uključio u tako ambiciozan projekt kao što je ovaj - rekao je Mutu, nesumnjivo kvalitetni napadač koji je ipak češće dolazio na naslovnice medija zbog ponašanja izvan travnjaka nego zbog svojih igara.

Tako je nakon odslužene devetomjesečne zbog traga kokaina u krvi Mutu fizički napao jednog konobara u listopadu prošle godine, da bi onda u siječnju napustio jedan Fiorentinin trening bez objašnjenja.

Cesena je prošle završila na 15. mjestu Serije A, a Mutuu će to biti deveti različiti klub u karijeri u kojoj je između ostalih igrao za Inter, Parmu, Chelsea i Juventus.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.