Sport

Nogomet, 1. HNL

Tornado poziva na gostovanje u Šibenik

Tornado poziva na gostovanje u Šibenik

Navijačka skupina Tornado ove je godine odlučila u što većem broju pohoditi utakmice nogometaša Zadra, a da u pitanju nisu prazna obećanja, dokazali su na utakmicama protiv Hajduka i Lokomotive.

Utakmica sa Šibenikom, iako gostujuća, po tom pitanju neće biti iznimka, pa zato Tornado poziva sve zainteresirane da se u subotu brodom zapute u Šibenik i pruže podršku svojim nogometašima.

Iz udruge navijača stiglo nam je i priopćenje u kojem, među ostalim, stoji:

Udruga navijača poziva sve vas da se uključite u naš rad, da nas posjetite svaki dan u našim prostorijama te se aktivnije uključite u sve naše projekte. Prvi sljedeći projekt koji dolazi je masovno gostovanje u Šibenik. Dragi Zadrani, udruga navijača "Tornado Zadar" vas poziva na spektakularno gostovanje sa brodom. Pozivamo sve navijače NK Zadar da se što prije prijave jer je broj mjesta na brodu ograničen. Da bi brod isplovio mora biti ispunjen do posljednjeg mjesta (220 osoba) pa vas molimo da se prijavite što prije. Cijena puta koja uključuje ulaznicu za utakmicu je 100kn.

Već dugo stariji navijači nam prepričavaju povijesna gostovanja u Šibenik, krcate autobuse i paklene atmosfere. Pomognite sa svojim prisustvom i podrškom da i ovo gostovanje bude zapisano kao povijesno, ono koje će se prepričavati. Dođite, povedite starog prijatelja, susjeda iz kvarta, ekipu koja dugo nije išla, dečke iz kvarta, sa zidića, iz kvartovskog kafića... Budite dio povijesnoga gostovanja. Iskoristite ovaj vikend za nezaboravan provod sa ljudima sa kojima ste dijelili dobro i zlo, radost i suze, pobjede i poraze. Isplovimo zajedno iz najdražega grada u nezaboravnoj atmosferi te doplovimo sa 3 osvojena boda, ispunjenih srca i ponosa što imamo privilegiju koju nemaju mnogi, privilegiju biti to što jesmo - Zadrani.

Udruga navijača Tornado Zadar

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.